македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2010

Нова експозитура на ТТК Банка во Неготино

 

 

На 18-ти август 2010 год., ТТК Банка АД Скопје свечено ја отвори новата експозитура во Неготино, со што ја прошири својата мрежа на вкупно 8 филијали и 21 експозитури низ територијата на Република Македонија.

 

Новата експозитура се наоѓа на атрактивна локација на ул. „Маршал Тито“ бб. Во експозитурата, клиентите се опслужени од страна на високостручен тим кој ќе овозможи ефикасна и брза услуга и користење на производите од богатото портфолио на Банката.

 

 

 

На свеченото отворање  беа присутни голем број претставници од локалната бизнис-заедница, како и голем број граѓани од општина Неготино.

Пред присутните се обрати претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка, д-р Драгољуб Арсовски, кој истакна: „ГГлавна цел на ТТК Банка е да биде прв и сигурен избор на граѓаните и компаниите во Македонија. Ова настојуваме да го постигнеме не само со нашето искуство, традиција и професионалност, туку со постојано подобрување на работењето и зголемување на достапноста на производите и услугите кои ги нудиме. Оваа цел сакаме да ја постигнеме и со тоа што на нашите клиенти им овозможуваме подобри и поквалитетни услуги кои ќе ја олеснат секојдневната потреба во финансиското работење“.

 

Со овој чекор, ТТК Банка ги отвори своите врати за малите и средните претпријатија, големите клиенти, како и за населението, сè со цел да им ја овозможи потребната поддршка при изборот и користењето на финансиските услуги кои ги нуди банката и кои се најсоодветни за клиентите.


 

Покана за запишување и уплата на долгорочни должнички хартии од вредност - корпоративна обврзница по пат на јавна понуда (втора емисија)
Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров
Известување за нова локација на банкоматот во градот Пробиштип
Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување