македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2016

Аплицирајте за потрошувачките и станбени кредити на ТТК Банка во продолжен промотивен период до 30.6.2016 година

 

ТТК Банка  ве поканува да ја разгледате продолжената промотивна понуда за физички лица која се издвојува со ниските каматни стапки и поволните кредитни услови.

 

Продолжува понудата на СУПЕР Станбен кредит на ТТК Банка, со НАЈНИСКА годишна ФИКСНА каматна стапка од 2,95% во првите три години, односно 6,45% годишна прилагодлива каматна стапка за останатиот период, со грејс период до 12 месеци и само 10% сопствено учество, со намалена провизија за одобрување и БЕЗ ТРОШОЦИ за процена и обработка на барање за кредит до 30.6.2016 година.

 

Атрактивниот кредитен производ на ТТК Банка, МОЈ кредит - ненаменски потрошувачки кредит во денари, корисниците имаат можност да го добијат со ФИКСНА каматна стапка од 0,5% до 2,9% годишно, со рок на отплата до 3 години за износи до 100.000 денари, без жиранти, со определен надоместок за одобрување, достапен за корисници кои не примаат плата/пензија во ТТК Банка, БЕЗ НАДОМЕСТОК за обработка на барање и администрирање до 30.6.2016 година.

 

Во промотивната понуда е и ненаменскиот потрошувачки кредит ПРЕМИУМ Смарт, со ФИКСНА каматна стапка од 6,1% во првата година, односно 8,3% годишна прилагодлива каматна стапка за останатиот период и рок на отплата до 8 години, за износи до 900.000 денари, без жиранти, во зависност од месечните примања, и тоа БЕЗ НАДОМЕСТОК за одобрување во промотивниот период до 30.6.2016 година.

 

Дополнително, ПРЕМИУМ Смарт ненаменскиот потрошувачки кредит во денари со девизна клаузула Банката го нуди со ФИКСНА каматна стапка од само 5,9% во првата година, односно 7,5% прилагодлива годишна каматна стапка за останатиот период, за износи до 15.000 евра, со рок на отплата до 10 години.

 

Се што треба корисниците да направат е да го искористат промотивниот период и аплицираат во најблиската екпозитура/филијала на ТТК Банка.

 

 

 

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

 

*објавено на 31.3.2016 година.


 

Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување