македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Измена на тарифата за услугите во платниот промет со важност од 10.8.2018 година

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве информираме дека ТТК Банка АД Скопје изврши измени на Тарифата за надоместоци на услуги во областа на денарскиот и девизниот платен промет за физички и правни лица.

 

Измените ќе се применуваат со важност од 10.8.2018 година.

 

Подетални информации можете да добиете во секоја експозитура/филијала на ТТК Банка АД Скопје, на интернет-страницата  www.ttk.com.mk како и на следните линкови:

 

Надоместоци во денарски платен промет за физички лица

Надоместоци во девизен платен промет за физички лица

Надоместоци во денарски платен промет за правни лица

Надоместоци во девизен платен промет за правни лица

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

 

 


 

ТТК Банка АД Скопје – спонзор на активностите на Македонската филхармонија во новата концертна сезона 2018/19
Девизни плаќања со пониски провизии во промотивен период до 31.12.2018 година
Измена на тарифата за услугите во платниот промет со важност од 10.8.2018 година
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра
СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.12.2018 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.12.2018 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување