македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Известување за непречено работење и промена на работно време на експозитурата во градот Дебар

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека Во услови на засилени мерки за заштита од ширење на Ковид -19 во земјата ТТК Банка АД Скопје продолжува непречено со работа и со извршување на клучните функции со што нашите услуги остануваат и понатаму достапни на граѓаните и на правните лица.

 

Експозитурата во градот Дебар продолжува да работи со скратено работно време од понеделник до петок од 9 до 13 часот, а во саботите експозитурата нема да работи. Скратеното работно време ќе трае додека важат мерките и препораките донесени од Владата.


За работното време на филијалите и експозитурите може да се информирате на веб страницата и на мобилната апликација на Банката.

 

Ве повикуваме редовно да ги следите информациите кои Банката ги објавува.

 

Во согласност со Одлуките на Владата, во интерес на јавното здравје и преземање мерки и активности за превенција и заштита на вработените и на клиентите на Банката, Ве советуваме:

 

·          Да комуницирате со Вашите лични банкари по електронски пат или на телефонските броеви на експозитурите, објавени на веб страницата на Банката 

 

·          На Ваше располагање, 24/7, се информациите и услугите достапни преку електронските канали на Банката: електронско банкарство TTK E-bank, мобилно банкарство TTK M-bank, веб-страницатa www.ttk.com.mk како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје објавени на веб страницата на Банката и на мобилната апликација на Банката

·          Да ги редуцирате Вашите посети во експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје коишто редовно се чистат и дезинфицираат

 

·          Во случај на неодложна посета на Банката да одржувате пристојно растојание од најмалку 1 метар со вработените или останатите присутни; да избегнувате ракување и директен контакт при поздравување, да избегнувате долго задржување во просториите, како и да ги користите средствата за дезинфекција на рацете поставени на Ваше располагање во експозитурите и филијалите на Банката; при потреба за искашлување/кивање покривајте ја устата со марамче за еднократна употреба или искашлајте во лактот

 

·         При користењето на банкоматите  применувајте ги препорачаните хигиенски мерки за спречување на ширење на вирусот Ковид-19

 

·         Доколку се соочувате со некакви симптоми на настинка, заради мерки на претпазливост против ширење на инфекција со Ковид-19 вирусот, Ве молиме Ваш приоритет да биде користењето на услугите преку електронските канали на Банката

 

Ви благодариме за препознавањето на важноста на заштитата на сопственото здравје, како и на здравјето на другите и за придржувањето кон овие совети.

 

Со почит,
ТТК Банка АД Скопје

 

*16.3.2020 година


 

ТТК Банка АД Скопје однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 10,5 милиони денари
Известување за одложување на Собрание на акционери и за исплата на дивиденда
Известување за променa на работното време на експозитурите од 25.3.2020 година
Мартовските пензии на располагање од 26 март, четврток
ТTK Банка АД Скопје со целосно бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица до 30.4.2020 година
XXXIII Собрание на акционери – Гласање преку коресподенција
Известување за експозитурата на ТТК Банка АД Скопје во градот Дебар
Дополнителни препораки од Народната банка: Заради заштита на здравјето да се намали употребата на готовина
Известување за непречено работење и промена на работно време на експозитурата во градот Дебар
Соопштение од Македонска банкарска асоцијација
Известување за подигнување на готовина во општините Дебар и Центар Жупа
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на осигурителни услуги
Известување за превентивни мерки за заштита од ширење на Корона вирусот и променето работно време на дел од експозитурите
Јавен повик за учество на XXXIII седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за кредитни производи за физички лица до 31 март 2020 година
TТК Банка АД Скопје ја продолжи понудата на промотивниот депозит ПРОМО ФИКС 15 до 31 март 2020 година
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.3.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.3.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување