македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

ТТК Банка АД Скопје објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на најповолен добавувач за набавка на

 

 

Канцелариски материјал за потребите на Банката

 

 

ТТК Банка АД Скопје ќе врши избор на најповолен добавувач за набавка на Канцелариски материјали за потребите на Банката, во согласност со Спецификацијата во прилог.

 

 

Напомена:

 

Понудувачите можат да апицираат на сите или на само дел предвидени точки во Јавниот повик во согласност со Спецификацијата со количини. Со избраната компанија Банката ќе склучи Договор за набавка од денот на прифаќање на понудата.

 

Облик и содржина на понудата:

 

1.  Понудата се изработува во писмен облик

2.  Понудата треба да содржи:

 

-Име/Назив, адреса и седиште на Понудувачот, телефонски броеви и факс, eлектронски адреси и лица за контакт

- Единечна цена на понудата, со посебно изразен ДДВ. Цената треба да биде изразена во денари и во  неа да биде вклучен транспортот до централниот магацин на Банката, со седиште на ул. „Народен фронт“ бр. 19а, Скопје

- Рок на плаќање (веднаш, 30 дена, 60 дена)

- Рок и начин на испорака

- Попуст за плаќање

- Гаранциски период (рок за рекламација на купените производи)

- Референтна листа

 

 

Понудите се доставуваат во оригинал или копија во затворен коверт на следната адреса:

ТТК Банка АД Скопје

ул. „Народен фронт“ бр. 19а, 1000 Скопје

(со назнака: за Канцелариски материјал).

 

Понудите да се достават најдоцна до 20.6.2019 година (четврток) до 16:00 часот.

 

 

*објавено на 11.6.2019 година

 


 

Јавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјал
Јавен повик за учество на XXXI седница на Собранието на ТТК Банка АД Скопје
TTK Банка АД Скопје со одликување/амблем за „People-Oriented Company”
Најповолни услови за СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 30.6.2019 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување