македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Деловна МрежаБанкомати

Мрежа на банкомати

СКОПЈЕ

Филијала Скопје

ул. „Народен Фронт" бр.19а, ТЦ Беверли Хилс

Експозитура Скопје Аеродром   

бул. „Јане Сандански" бр.26, влез 2, локал 4

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев" бр.7

„Тетекс“ продавница, Скопје

ул. „Димитрие Чуповски" бр.1, Рекорд-Центар

Експозитура Скопје Ѓорче Петров

бул. „Партизански Одреди" бр.171а

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр.2/3

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Сава Ковачевиќ" бр.43/1-1

Трговски центар Скопје Сити Мол

ул. „Љубљанска“ бр.4

ВЕЛЕС

Експозитура Велес

ул. „8-ми Септември" бр.44

ТЕТОВО

Филијала Тетово

ул. „Илинденска" бр.2 б/Булевар

Експозитура Тетово АРМ

ул. „Методија Андонов Ченто" бр.4

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр.226

Шалтер Палма мол

ул. „Скопски пат“ бр.8

Продавница „Римес“

ул. „Благоја Тоска“ бр.208/локал бр.1

ГОСТИВАР

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр.18

ДЕБАР

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр.1/3

БИТОЛА

Филијала Битола

ул. „Столарска" бр.7

Агенција за недвижности „Дора“

ул. „Столарска" бр.1

Продавница „Комодоре“

ул. „Прилепска" бр.42

Продавница „Редлајн“

ул. „Генерал Васко Каранѓелески" бб

ОХРИД

Филијала Охрид

ул. „Македонски  Просветители" бр.8В

ШТИП

Филијала Штип

ул. „Ванчо Прќе" бр.67

Маркет „КАМ“

ул. „Сремски фронт" бр.26

ПРОБИШТИП

Експозитура Пробиштип

ул. „Јаќим Стојковски" бр.7а

КОЧАНИ

Експозитура Кочани

ул. „Кеј на револуцијата" бр.13

РАДОВИШ

Експозитура Радовиш

ул. „22-ри Октомври" бр.бб

КУМАНОВО

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев" бр.38

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр.102

ПРИЛЕП

Експозитура Прилеп

ул. „Борис Кидрич" бр.бб

КАВАДАРЦИ

ДПТУ „Култура“ ТЗ ДООЕЛ

ул. „Илинденска" бр.7

СТРУГА

Експозитура Струга

ул. „Пролетерски Бригади" бр.43

СТРУМИЦА

Филијала Струмица

ул. „Благој Јанков Мучето" бр.2

ВИНИЦА

Експозитура Виница

ул. „Никола Карев" бр.бб

КИЧЕВО

Експозитура Кичево

ул. „Кузман Јосифовски Питу“ бр.10

* Последна промена направена на интернет-страницата 19.7.2018 година.

 

 


 

Известување за неработен ден - 8 декември 2018 година
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - Соработник во Оддел за лоши пласмани и преземени средства - Проценувач
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на интегриран софтвер за управување со човечки ресурси
ТТК Банка АД Скопје – спонзор на активностите на Македонската филхармонија во новата концертна сезона 2018/19
Девизни плаќања со пониски провизии во промотивен период до 31.12.2018 година
СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.12.2018 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.12.2018 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување