македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2010

ТТК Банка нуди поволни услови за потрошувачки кредити

ТТК Банка воведува нови поволности кои ќе им овозможат на корисниците поповолни услови за добивање кредит.

Отсега, корисниците кои ќе аплицираат за ненаменски потрошувачки кредит имаат можност да го добијат кредитот без жиранти. Во зависност од висината на платата, корисниците ќе можат да аплицираат без жирани за износи и до 300.000 денари.

ТТК Банка нуди и нова атрактивна понуда со пониски каматни стапки за потрошувачки кредити обезбедени со недвижен имот со девизна клаузула каде што годишната каматна стапка изнесува само 8,45%.

Промените важат од 14.10.2010 год. и ќе се однесуваат за сите ново склучени договори.

Со потрошувачките кредити на ТТК Банка, корисниците добиваат: атрактивна каматна стапка, поволни  услови и рокови за отплата и брза и едноставна процедура за одобрување на кредитот.


 

Одлуки донесени на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 5-ти април 2021 година
Известување за измени во тарифата за надоместоци на услугите за дебитни и за кредитни VISA картички
Реализирани едукативни работилници по повод „Глобалната недела на парите“ (Global Money Week)
Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти март 2021 година
ПОВИК до клиентите - правни лица да извршат упис во Регистарот за вистински сопственици најдоцна до 27.4.2021 година
Кредити со РИЗИКО кредитно животно осигурување во соработка со „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје (со намален надоместок за одобрување до 30.4.2021 година)
Јавен повик за учество на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
ИЗВЕСТУВАЊЕ во врска со XXXVI-тото Собрание на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за упис на клиентите – правни лица во регистарот на вистински сопственици најдоцна до 27 април 2021 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување