македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2017

Известување за шалтер Брвеница


Почитувани корисници,

Ве известуваме дека шалтерот Брвеница на ул. „Маршал Тито“ бр.94 во општина Брвеница престанува со работа.

             Банкарските активности може да ги извршувате во најблиската експозитура на ТТК Банка, „Илинденска“, на ул. „Илинденска“ бр.226 во Тетово, а на ваше располагање се и останатите деловни единици во Тетово.

Филијала/експозитури/шалтер во Тетово

Адреса

Телефон 02/32 47 000    лок.

Работно време

Kонтакт

понеделник – петок

сабота

Филијала Тетово

бул. „Илинденска" бр.2б Булевар, Тетово

208

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

Натка Кирова Јонузи

02/32 47 000 лок. 201

natka.kirova@ttk.com.mk

Експозитура Тетово ПП

ул. „Илирија" бр.40, Тетово

242, 244

08.00 до 16.00

 /

Азби Махмуди             

02/32 47 000 лок. 241

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово АРМ

ул. „Методиј Андонов Ченто" бр.4, Тетово

252

08.00 до 16.00

 /

Наташа Томоска Василевски

02/32 47 000 лок. 251

natasa.tomoska@ttk.com.mk

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр.226, Тетово

271

08.00 до 16.00

/

Мирослав Мисоски

02/32 47 000 лок. 272

miroslav.misoski@ttk.com.mk

Шалтер Тетово Палма мол

ул. „Скопски пат" бр.8, Тетово

261, 262

10.00 до 18.00

10.00 до 18.00

Азби Махмуди

02/32 47 000 лок. 241

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

 

ТТК Банка и понатаму останува ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги. 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје

*објавено на 13.1.2017 година.


 

Покана за запишување и уплата на долгорочни должнички хартии од вредност - корпоративна обврзница по пат на јавна понуда (втора емисија)
Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров
Известување за нова локација на банкоматот во градот Пробиштип
Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување