македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2012

Ненаменски кредити од ТТК Банка со каматна стапка од само 7,5%

 

ТТК Банка воведе нови промотивни каматни стапки за ненаменските кредити достапни за новите корисници. Новите каматни стапки се воведуваат во рамките на Премиум смарт и Премиум вип пакетите за приматели на плата во Банката.

 

Корисниците на Премиум смарт и Премиум вип пакетот може да добијат пониска каматна стапка за ненаменски хипотекарен кредит со само 7,50% годишна каматна стапка и со рок на враќање 8 години.

 

Корисниците на Премиум смарт пакетот ќе добијат најповолни каматни стапки за: ненаменски потрошувачки кредит 9,50% годишна каматна стапка, без жиранти во зависност од висината на платата и износот на кредитот и пониска провизија за одобрување.

Корисниците на Премиум вип пакетот ќе добијат пониски каматни стапки за ненаменски ВИП кредит 8,50% годишна каматна стапка, олеснето обезбедување – без жиранти и без административна забрана и најмала провизија за одобрување од само 1% од износот.

               

Исто така, корисниците на Премиум смарт и Премиум вип пакетите може да ги користат и поволностите на Visa Classic кредитна картичка, 10,50% годишна каматна стапка, без жиранти во зависност од висината на платата и износот на кредитот.


 

Покана за запишување и уплата на долгорочни должнички хартии од вредност - корпоративна обврзница по пат на јавна понуда (втора емисија)
Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров
Известување за нова локација на банкоматот во градот Пробиштип
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување