македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Физички лицаКредити

Кредити за физички лица

Сите ние имаме желба да успееме, да поседуваме нешто, но понекогаш потребна ни е поддршка за да ги оствариме нашите желби и соништа.

ТТК Банка АД Скопје е тука да ги поддржи сите оние кои имаат амбиција и желба да бидат најдобри, да бидат успешни, задоволни и комфорни во секојдневниот живот.

Одберете го кредитот кој најмногу одговара на вашите потреби.

Референтни каматни стапки

НАМЕНСКИ КРЕДИТИ

Станбен кредит
Кредит за други намени - по фактури
Рамковен револвинг кредитен лимит
ИНСТАНТ ненаменски потрошувачки кредит

 

НЕНАМЕНСКИ КРЕДИТИ

МОЈ кредит - ненаменски потрошувачки кредит
СМАРТ ненаменски потрошувачки кредит со ризико животно осигурување со 4,85% годишна фиксна каматна стапка за првите две години, без надоместок за одобрување, администрирање и предвремена отплата
СМАРТ ненаменски потрошувачки кредит без ризико животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит со ризико животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит без ризико животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит - за неприматели на плата/пензија
Ненаменски потрошувачки кредити обезбедени со депозит
Ненаменски потрошувачки кредит со залог на недвижен имот со фиксна каматна стапка од 4,70% во првите три години со ризико животно осигурување (без надоместок за одобрување до 30.9.2020 година)
Ненаменски потрошувачки кредити со залог на недвижен имот со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години без ризико животно осигурување


 

Известување за шалтер Тетово Палма мол
Известување за исплата на годишна камата за имателите на корпоративна обврзница од првата емисија по каматна стапка од 3,5% на годишно ниво
Можност за купување македонски акции без трошоци преку ТТК Банка АД Скопје на „Инвеститорски ден“ на 18 септември
Интервју со Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор“: Кризата се ширеше побрзо и од вирусот, ТТК Банка одговори силно на предизвиците
ТТК Банка АД Скопје со понуда за ново одложување на отплатата на кредитните обврски за физички лица
Јавна понуда број 02-5740/2 од 4.9.2020 година за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица
Позитивен финансиски резултат на ТТК Банка АД Скопје за периодот од 1.1.2020 до 31.7.2020 година
Без трошоци за одобрување и администрирање за кредитите со РИЗИКО кредитно животно осигурување до 30.9.2020 година
Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 2-ри септември
Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти август 2020 година
Голем интерес за првата корпоративна обврзница со гарантиран принос на ТТК Банка АД Скопје
ТТК Банка АД Скопје со понуда за примателите на плата и пензија во Еуростандард Банка АД Скопје
ТТК Банка АД Скопје со нови промотивни депозити за штедачите - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување