македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Деловна МрежаФилијали и Експозитури

Мрежа на филијали, експозитури и шалтери на ТТК Банка АД Скопје

Филијали, Експозитури и Шалтери

Адреса

    Телефон    

 02/32 47 000

лок.

Работно време

Лице за контакт

од понеделник до петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт бр“.19а, Скопје

508, 509

од 08:00 до 16:00

/

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр.7, Скопје

544,545

од 08:00 до 16:00

Маја Серафимовска

02/32 47 000 лок. 541

maja.serafimovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански" бр.26а, Скопје

524,525

од 08:00 до 16:00

/

Марија Андоновска

02/32 47 000 лок. 521

marija.andonovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев" бр.47 локал 12, Скопје

572

од 08:00 до 16:00

 /

Андриана Ѓоргиоска

02/32 47 000 лок. 571

andriana.gjorgjioska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр.2/3, Скопје

562

од 08:00 до 16:00

Маја Милкова

02/32 47 000 лок. 561

maja.milkova@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Кемал Сејфула" бр. 1/1/4, Скопје

681, 682

од 08:00 до 16:00

Рашид Беќировски

02/32 47 000 лок. 683

rasid.bekirovski@ttk.com.mk

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. „Александар Македонски" бр.26 б, Скопје

592

од 08:00 до 16:00

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев" бр.38, Куманово

604,605

од 08:00 до 16:00

/

Далибор Арсовски

02/32 47 000 лок. 606

dalibor.arsovski@ttk.com.mk

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр.102, Куманово

611, 612

од 08:00 до 16:00

Далибор Арсовски

02/32 47 000 лок. 606

dalibor.arsovski@ttk.com.mk

Експозитура Велес

ул. „8-ми Септември" бр.44, Велес

621

од 08:00 до 16:00

/

Светлана Дафинчевска

02/32 47 000 лок. 622

svetlana.dafincevska@ttk.com.mk

Филијала Тетово

бул. „Илинденска" бр.2б/Булевар, Тетово

208

од 08:00 до 16:00

/

Азби Махмуди

02/32 47 000 лок. 201

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово ПП

ул. „Илирија" бр.40, Тетово

242, 244

од 08:00 до 16:00

 /

Азби Махмуди            

02/32 47 000 лок. 201

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово АРМ

ул. „Методиј Андонов Ченто" бр.4, Тетово

252

од 08:00 до 16:00

 /

Наташа Томоска Василевски

02/32 47 000 лок. 251

natasa.tomoska@ttk.com.mk

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр.226, Тетово

271

од 08:00 до 16:00

/

Агим Идризи

02/32 47 000 лок. 272

agim.izdrizi@ttk.com.mk

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр.18, Гостивар

282

од 08:00 до 16:00

/

Озал Сарач

02/32 47 000 лок. 283

ozal.sarac@ttk.com.mk

Филијала Охрид

ул. „Македонски Просветители" бр.8в, Охрид

632

од 08:00 до 16:00

/

Билјана Азеска Толеска

02/32 47 000 лок. 631

biljana.azeska@ttk.com.mk

Експозитура Струга

ул. „Пролетерски бригади" бр.43, Струга

642

од 08:00 до 16:00

/

Горан Чакар

02/32 47 000 лок. 641

goran.cakar@ttk.com.mk

Експозитура Кичево

ул. „Кузман Јосифовски Питу" бр.10, Кичево

652

од 08:00 до 16:00

/

Драгана Матеска

02/32 47 000 лок. 651

dragana.mateska@ttk.com.mk

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр.1/3, Дебар

662

од 08:00 до 16:00

/

Фатмир Окше

02/32 47 000 лок. 661

fatmir.okse@ttk.com.mk

Филијала Битола

ул. „Столарска" бр.7, Битола

303, 304

од 08:00 до 16:00

/

Бисера Димитрова

02/32 47 000 лок. 302

bisera.dimitrova@ttk.com.mk

Експозитура Битола ПП

ул. „1-ви Мај" бр.204/4, Битола

323, 324

од 08:00 до 16:00

/

Сотир Николовски

02/32 47 000 лок. 306

sotir.nikolovski@ttk.com.mk

Експозитура Прилеп

ул. „Борис Кидрич" бр.бб, Прилеп

352

од 08:00 до 16:00

/

Наташа Апостолоска

02/32 47 000 лок. 351

natasa.apostoloska@ttk.com.mk

Филијала Штип

ул. „Ванчо Прќе" бр.67, Штип

704

од 08:00 до 16:00

/

Тони Андонов

02/32 47 000 лок. 705

toni.andonov@ttk.com.mk

Експозитура Кочани

ул. „Кеј на Револуцијата" бр.13, Кочани

721

од 08:00 до 16:00

 /

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 722

angela.eftimova@ttk.com.mk

Експозитура Виница

ул. „Никола Карев" бр.бб, Виница

732

од 08:00 до 16:00

 /

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 722

angela.eftimova@ttk.com.mk

Филијала Струмица

ул. „Благој Јанков Мучето" бр.2, Струмица

671

од 08:00 до 16:00

/

Мирјана Грамбозова

02/ 32 47 000 лок. 673

mirjana.grambozova@ttk.com.mk

Експозитура Радовиш

ул. „22-ри Октомври" бр.бб, Радовиш

691

од 08:00 до 16:00

/

Мирјана Грамбозова

02/32 47 000 лок. 673

mirjana.grambozova@ttk.com.mk

* Последна промена направена на интернет-страницата на 18.9.2020 година.


 

Известување за предвремена исплата на пензиите од 27-ми октомври 2020 година
ТТК Банка предупредува на лажно претставување со злоупотреба на името на Банката
Известување за исплата на паричните права од социјална и детска заштита од 5-ти октомври
Јавен повик за учество на XXXV седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за предвремена исплата на пензиите од 28-ми септември 2020 година
Поволно штедење во ТТК Банка АД Скопје со промотивните депозити за физички лица - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Без трошоци за одобрување и администрирање за кредитите со РИЗИКО кредитно животно осигурување до 31.12.2020 година
Интервју со Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор“: Кризата се ширеше побрзо и од вирусот, ТТК Банка одговори силно на предизвиците
ТТК Банка АД Скопје со понуда за ново одложување на отплатата на кредитните обврски за физички лица
Јавна понуда број 02-5740/2 од 4.9.2020 година за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица
Позитивен финансиски резултат на ТТК Банка АД Скопје за периодот од 1.1.2020 до 31.7.2020 година
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување