македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

About the bankMembers of the Supervisory Board and Shareholders

Supervisory Board, Shareholders and Audit Board

President of Supervisory Board
Gligorie Gogovski MSc. 
General Manager at Teteks AD Tetovo

Members of the Supervisory Board

·            Prof. Tito Belicanec, Ph.D. 
Professor in retirement

 

·            Mr. Borislav Trpovski
Vice General Manager at Teteks AD Tetovo  

 

·            Mr. Zlatko Cherepnalkoski
Director of Retail Energy Sales and Electricity Supply Manager of Retail Sale at Delivery Solutions EDS LLC

 

·            Prof. Arsen Janevski, Ph.D. 
Professor in retirement 

 

·            Mr. Trim Kjemali 
Vice General Manager at Debarski banji-Capa s.c. Debar 

 

 

Audit Board
President of Audit Board
Mr. Dushko Apostoloski, Independent Member

 

 

Members od the Audit Board

·            Mr. Gligorie Gogovski, Member of Supervisory Board

·            Mr. Borislav Trpovski, Member of Supervisory Board

·            Mr. Zlatko Cherepnalkoski, Member of Supervisory Board

·            Mrs. Danche Zografska, Independent Member

 

* Last update of the web site 9.3.2020.

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување