македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Соопштенија за јавност 2018

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица

 

 

Со важност од 7.5.2018 година, во согласност со пазарните услови ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица.

 

ТТК Банка ги намали каматните стапки на депозитите на физички лица во денари и евра од 0,01 до 0,25 процентни поени и на депозитите на правни лица во денари од 0,02 до 0,45 процентни поени. Новите каматни стапки се со важност од 7.5.2018 година. 

 

Новите каматни стапки на депозитните производи за физички лица се однесуваат на сите постојни и новосклучени договори за депозити. Кај постојните договори за депозити со фиксна каматна стапка, важечката каматна стапка ќе се применува на датумот на реорочување на договорот.

 

Новите каматни стапки на депозитните производи за правни лица се однесуваат за новосклучени договори за депозити. 

   

Новите каматни стапки се објавени кај секој депозитен производ на интернет-страницата на ТТК Банка, како и на огласните табли во експозитурите и во филијалите. 

 

 

Каматни стапки на депозити во денари

 

Каматни стапки на депозити во девизи

 

Каматни стапки на скалесто штедење

 

Каматни стапки на детско штедење

 

 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје


 

СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.7.2018 година
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
Поповолни каматни услови за потрошувачките кредити Премиум СМАРТ и Премиум ВИП на ТТК Банка АД Скопје
Онлајн промена на дневен лимит за плаќање преку Интернет - нова функционалност на VISA платежните картички на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување